Infrunta adevarul

Sa traiesti in adevar inseamna ca trebuie sa infrunti adevarul despre tine si lumea din jurul tau. Trebuie sa iti dai seama care este adevarul despre munca ta  si despre relatiile tale. Te uiti in ochii tai si traiesti in conformitate cu cele mai puternice convingeri ale tale. Nu te joci cu tine insuti si nici nu speri ca lucrurile ar putea fi diferite fata de cum sunt.

Integritatea inseamna sa accepti ca lumea ta se poate ameliora numai atunci cant te vei imbunatati tu. Nimeni nu va veni la tine pentru a transforma lucrurile in locul tau. Daca vrei ca lucrurile sa se modifice, va trebui sa faci schimbarile tu insuti.

Integritatea semnifica sa accepti faptul ca mariajul tau se va schimba in bine numai atunci cand tu vei deveni partener de viata mai bun. Afacerea ta va evolua doar in cazul in care vei deveni un manager sau administrator mai bun. Rezultatele tale de vanzari si clientii tai vor fi pe o panta ascendenta numai atunci cand vei deveni un om de vanzari mai bun. Viata ta financiara se va imbunatati doar daca vei deveni mai inteligent si mai disciplinat in privinta banilor

Lasă un comentariu